Project news
Найзахопливіші детективи для підлітка
Wizeclub Education: курси додаткової освіти в Україні
Що робити, якщо болить поперек
Онлайн академія Mate academy – від мрії потрапити в IT до першої роботи
Мобільні додатки для підтримки організації навчання та співпраці в освітньому процесі
Школа англійської для дітей: важливість навчання та як вибрати кращу школу
Хто такий Зевс?
Вивчаємо англійську за допомогою читання
Благодійність та соціальна відповідальність бізнесу
Як обрати надувний басейн?
Як створити і розкрутити групу у Фейсбуці без блокування
Практичні рекомендації по вибору школи англійської мови
Options for checking articles and other texts for uniqueness
Різниця між Lightning та USB Type-C: одна з відмінностей iPhone
Столична Ювелірна Фабрика
Відеоспостереження у школі: як захистити своїх дітей?
Чим привабливий новий Айфон 14?
Розширений пакет за акційною ціною!
iPhone 11 128 GB White
Програмування мовою Java для дітей — як батьки можуть допомогти в навчанні
Нюанси пошуку репетитора з англійської мови
Плюси та мінуси вивчення англійської по Скайпу
Роздруківка журналів
Either work or music: 5 myths about musicians and work
На лижі за кордон. Зимові тури в Закопане
Яку перевагу мають онлайн дошки оголошень?
Огляд смартфону Самсунг А53: що пропонує південнокорейський субфлагман
БЕЗПЕКА В ІНТЕРНЕТІ
Вітаємо з Днем Вчителя!
Портал E-schools відновлює роботу
Канікули 2022
Підписано меморандум з Мінцифрою!
Voting
Як Вам новий сайт?
Total 26 common:people_all_forms

Тиждень безпеки

Date: 25 листопада 2019 о 05:56, Refreshed 27 листопада 2019 о 11:21
184 view

Правила безпеки життєдіяльності слід знати всім, а підростаючому поколінню особливо. Адже, як свідчить безжальна статистика, маленькі громадяни нашої держави, на жаль, дуже часто стають учасниками надзвичайних подій. З метою запобігання нещасних випадків в умовах надзвичайних ситуацій та навчання дітей правилам пожежної безпеки та безпеки життєдіяльності у Березанській ЗОШ І-ІІІ ступенів №4 з 18 по 22 листопада був проведений  Тиждень знань з основ безпеки життєдіяльності.

Серед учнів 1-4 класів були проведені бесіди про правила поведінки на вулиці та вдома, конкурс поробок та малюнків «Життя в безпеці»,   відбулася зустріч з працівником ДСНС  Андрієнко Валерією про правила поводження з вогненебезпечними предметами.   Учнівським самоврядуванням було підготовлено та проведено практичне заняття на знання правил дорожнього руху, на якому діти  мали можливість поглибити свої знання про засоби облаштування дороги, дію світлофора, дорожні знаки та їх значення. Проведено акцію «Засвітись у темряві».

Для учнів середньої та старшої ланки проведені вікторини, бесіди та уроки з елементами тренінгу про безпеку на дорозі, хвилинки дискусії «Будь обережним на вулиці і вдома», пізнавальні ігри «Шлях до здоров’я». Спільно з медичною сестрою школи та вчителем основ здоров’я були практичні заняття «Надання першої допомоги», бесіди з профілактики інфекційних захворювань та значення харчування в раціоні підлітка. Для учнів 10-11 класів вчителем захисту Вітчизни були проведені практичні заняття «Основні правила поведінки при виявленні маловідомих предметів».

У рамках проведення Тижня 21 листопада   учні 9-Б класу відвідали  пожежно – рятувальну частину нашого міста. Під час екскурсії учні мали змогу ознайомитися з правилами пожежної безпеки, розширити уявлення про роботу пожежників, про способи гасіння пожеж, ознайомились із транспортом спеціального призначення. Представник пожежної частини розповів, як оперативно-рятувальні загони реагують на сигнал тривоги, як від їх швидкості і злагоджених дій залежить життя людей. Найбільше учням сподобався  гараж з технікою та устаткуванням. Школярі фотографувались поруч з пожежною машиною та мали змогу роздивитись та приміряти костюми, в яких працюють пожежні.

Звичайно, і вдома, і у школі дітям щодня нагадують про правила поведінки. Але саме проведення Тижнів безпеки життєдіяльності є дієвою формою виховання учнів, яка допомагає правильно орієнтуватися у небезпеці та знаходити правильні рішення в разі виникнення надзвичайної ситуації.

Comments:
Only authorized users can leave comments.